Programmateam Kansrijk opgroeien kijkt terug en blikt vooruit

datum

meer informatie

Annouchka Ringers

e-mailadres

a.ringers-straatsma@coevorden.nl

categorie

Leerervaring

Aan de hand van een spel samen aan de slag.

Het Programmateam Kansrijk opgroeien, dat inzet op het voorkomen en doorbreken van (inter)generationele armoede, heeft onlangs de tijd genomen om stil te staan bij de visie, de rollen en taken en de strategische en operationele doelstellingen. Doen we nog wel steeds het goede, bereiken we genoeg resultaat, is er nog genoeg commitment en intrinsieke motivatie?
“Het was zo goed en fijn om de hele dag de tijd te nemen om weer gezamenlijk te bepalen waar we staan en voor wie we het doen. Even de waan van de dag buiten de deur gelaten! Naast hard werken, een Hollandse mopperronde, kritische vragen en denkwerk ook veel gelachen, tijd voor elkaar gehad en afgesloten met een lekkere kookworkshop”, vertelt Annouchka Ringers, programmamanager Kansrijk opgroeien bij de gemeente Coevorden.

On-Drentse trots

“We zijn allemaal met vernieuwde energie, motivatie en wat gezonde on-Drentse trots naar huis gegaan. Het is goed om soms even pas op de plaats te maken en te kijken waar je staat met je programma of project.”
Annouchka sluit af met de woorden: “Wil je meer weten over ons betekenisvolle programma of de prettige werkvormen? Ik heb altijd trek in (digitale) koffie!”