Programmateam

Annouchka Ringers

Programmamanager

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven is vrijheid voor mij een groot goed. Vrijheid komt met het kunnen benutten van (gelijke) kansen en mogelijkheden. Dat gun je iedereen en kinderen in het bijzonder. Als programmamanager draag ik, samen met het betrokken team en een groeiend aantal partners bij aan het verbeteren van de kansen voor alle kinderen in de gemeente Coevorden.

Alieke Wijnholds

Beleidsadviseur

In mijn rol als beleidsmedewerker leefstijl en bewegen werk ik samen met de buurtsportcoaches aan een sportieve leefomgeving waarin de gezonde keuze, de makkelijke keuze wordt. Door samen te werken met partners in de verschillende wijken hopen we kinderen en hun ouders letterlijk in beweging te krijgen.

Annemiek Grimme

Beleidsadviseur Jeugd en Onderwijs

Ik voel een drive en verantwoordelijkheid om inwoners te betrekken bij de inspanningen in dit programma. Kinderen hebben met hun omgeving de ervaring en weten het beste waar knelpunten en kansen liggen. Vanuit deze overtuiging en mijn kennis en werkervaring met inwoners maak ik graag deel uit van het programmateam.

Lisette Buurma

Medewerker monitoring en onderzoek

Als medewerker monitoring en onderzoek draag ik bij aan het bewaken van de kwaliteit van het programma. Hierdoor krijgen nieuwe ideeën de beste kans van slagen. Het is een eer dat ik hieraan mag bijdragen. Omdat een kansrijke toekomst iets is dat zelfs in Nederland niet voor ieder kind vanzelfsprekend is.

Daan Heuver

Opbouwwerker MWC

Ieder kind heeft er recht op om veilig, gezond en kansrijk op te groeien. Dit kunnen we het beste doen door samen te werken. Pas dan kunnen we structureel dingen veranderen, waarbij we altijd de inwoners en hun ervaringen vooropzetten.

Nicole Donkervoort

Allround communicatiemedewerker

Kinderen verdienen alle kansen van de wereld om te groeien en te bloeien in het leven. Ook, en misschien wel juist vooral, als ze in een omgeving opgroeien waar het sociaaleconomisch gezien minder voor de wind gaat. Juist daarom spreekt het programma Kansrijk opgroeien mij aan. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren aan de gestelde doelen. En ja, goede communicatie speelt bij dit alles een belangrijke rol.

Nicolette van der Weide

Beleidsmedewerker Armoede & Schulden

Verbindingen maken, samenwerkingen realiseren en daadwerkelijk iets betekenen voor en door onze inwoners. Zodat we voor iedereen gelijke kansen kunnen creëren en echt een verschil gaan maken. Een mooie uitdaging met een lange termijn insteek waar ik me graag aan verbind als beleidsmedewerker Armoede & Schulden.