Programmateam

Foto Christa Slim
Christa Slim

Christa Slim

Programmamanager

Als programmamanager zorg ik met de leden van het programmateam en de partners voor samenhang in de activiteiten. En hou in de gaten of dat wat we doen voldoende bijdraagt aan het verbeteren van de kansen van kinderen in de gemeente Coevorden.

Foto Alieke Wijnholds
Alieke Wijnholds

Alieke Wijnholds

Beleidsadviseur

In mijn rol als beleidsmedewerker leefstijl en bewegen werk ik samen met de buurtsportcoaches aan een sportieve leefomgeving waarin de gezonde keuze, de makkelijke keuze wordt. Door samen te werken met partners in de verschillende wijken hopen we kinderen en hun ouders letterlijk in beweging te krijgen.

Foto Gea Mepschen
Gea Mepschen

Gea Mepschen

Beleidsadviseur

Ik vind het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en gelijke kansen heeft. Een ononderbroken schoolloopbaan met kansen op de arbeidsmarkt, daar zet ik me graag voor in. Het is een voorrecht om dat te mogen doen met professionals en organisaties die zich hier ook hard voor willen maken.

Foto Suada Zilic
Suada Zilic

Suada Zilic

Medewerker monitoring

Als lid van het programmateam kijk ik naar de voortgang, doelen, samenwerkingen en effecten van het programma. Met kleine stappen kunnen we al een verschil maken, mooi om daar aan bij te kunnen dragen

Foto Gert de Groot
Gert de Groot

Gert de Groot

Communicatieadviseur

Met goede communicatie kunnen we bijdragen aan de doelen van het programma. Daarvoor werken we samen met bevlogen professionals, waaronder de communicatieprofessionals van onze partners. Ik word er enthousiast van en zet mijn kennis en ervaring er graag voor in!

Foto Wendy van Veldhuisen
Wendy van Veldhuisen

Wendy van Veldhuisen

Beleidsadviseur

Iedereen zou in staat moeten zijn om, ongeacht de omstandigheden, mee te kunnen doen. Ik hoop daar als beleidsadviseur Minima mijn steentje aan bij te kunnen dragen

Foto Annemiek Grimme
Annemiek Grimme

Annemiek Grimme

Medewerker inwonerbetrokkenheid

Ik voel een drive en verantwoordelijkheid om inwoners te betrekken bij de inspanningen in dit programma. Kinderen hebben met hun omgeving de ervaring en weten het beste waar knelpunten en kansen liggen. Vanuit deze overtuiging en mijn kennis en werkervaring met inwoners maak ik graag deel uit van het programmateam.

Foto Gea Groothuis
Gea Groothuis

Gea Groothuis

Stagiaire ervaringsdeskundige

Ik heb veel meegemaakt en weet wat het is om niet mee te kunnen doen. Daarom vind ik het mooi om een bijdrage te leveren aan de doelen van het programmateam, zodat kinderen in Coevorden meer kansen krijgen dan ikzelf.

Foto Corrine van der Kolk
Corrine van der Kolk

Corrine van der Kolk

Opbouwwerker

Als opbouwwerker van Maatschappelijk Welzijn Coevorden denk ik mee over bewustwording en inwonersbetrokkenheid. Met als uitgangspunt het welzijn van de inwoner en burgerparticipatie. Om daar, samen met dit team, de partners, de professionals en inwoners aan te werken vind ik erg leuk. Het geeft mij veel energie!