Programmateam

Foto Christa Slim
Christa Slim

Christa Slim

Programmamanager

Als programmamanager zorg ik met de leden van het programmateam en de partners voor samenhang in de activiteiten. En hou in de gaten of dat wat we doen voldoende bijdraagt aan het verbeteren van de kansen van kinderen in de gemeente Coevorden.

Foto Alieke Wijnholds
Alieke Wijnholds

Alieke Wijnholds

Beleidsadviseur

In mijn rol als beleidsmedewerker leefstijl en bewegen werk ik samen met de buurtsportcoaches aan een sportieve leefomgeving waarin de gezonde keuze, de makkelijke keuze wordt. Door samen te werken met partners in de verschillende wijken hopen we kinderen en hun ouders letterlijk in beweging te krijgen.

Foto Gea Mepschen
Gea Mepschen

Gea Mepschen

Beleidsadviseur

Ik vind het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en gelijke kansen heeft. Een ononderbroken schoolloopbaan met kansen op de arbeidsmarkt, daar zet ik me graag voor in. Het is een voorrecht om dat te mogen doen met professionals en organisaties die zich hier ook hard voor willen maken.

Foto Gert de Groot
Gert de Groot

Gert de Groot

Communicatieadviseur

Met goede communicatie kunnen we bijdragen aan de doelen van het programma. Daarvoor werken we samen met bevlogen professionals, waaronder de communicatieprofessionals van onze partners. Ik word er enthousiast van en zet mijn kennis en ervaring er graag voor in!

Foto Annemiek Grimme
Annemiek Grimme

Annemiek Grimme

Medewerker inwonerbetrokkenheid

Ik voel een drive en verantwoordelijkheid om inwoners te betrekken bij de inspanningen in dit programma. Kinderen hebben met hun omgeving de ervaring en weten het beste waar knelpunten en kansen liggen. Vanuit deze overtuiging en mijn kennis en werkervaring met inwoners maak ik graag deel uit van het programmateam.

Nicole Donkervoort

Nicole Donkervoort

Allround communicatiemedewerker

Kinderen verdienen alle kansen van de wereld om te groeien en te bloeien in het leven. Ook, en misschien wel juist vooral, als ze in een omgeving opgroeien waar het sociaaleconomisch gezien minder voor de wind gaat. Juist daarom spreekt het programma Kansrijk opgroeien mij aan. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren aan de gestelde doelen. En ja, goede communicatie speelt bij dit alles een belangrijke rol.