Programmateam

Annouchka Ringers

Programmamanager

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven is vrijheid voor mij een groot goed. Vrijheid komt met het kunnen benutten van (gelijke) kansen en mogelijkheden. Dat gun je iedereen en kinderen in het bijzonder. Als programmamanager draag ik, samen met het betrokken team en een groeiend aantal partners bij aan het verbeteren van de kansen voor alle kinderen in de gemeente Coevorden.

Alieke Wijnholds

Beleidsadviseur

In mijn rol als beleidsmedewerker leefstijl en bewegen werk ik samen met de buurtsportcoaches aan een sportieve leefomgeving waarin de gezonde keuze, de makkelijke keuze wordt. Door samen te werken met partners in de verschillende wijken hopen we kinderen en hun ouders letterlijk in beweging te krijgen.

Annemiek Grimme

Medewerker inwonerbetrokkenheid

Ik voel een drive en verantwoordelijkheid om inwoners te betrekken bij de inspanningen in dit programma. Kinderen hebben met hun omgeving de ervaring en weten het beste waar knelpunten en kansen liggen. Vanuit deze overtuiging en mijn kennis en werkervaring met inwoners maak ik graag deel uit van het programmateam.

Suzanne Besseling

Programma- en projectondersteuner

Wat mij beweegt is kansen gelijkheid. Dat iedereen dezelfde mogelijkheden heeft, ongeacht je situatie, afkomst, geloof. Het programma Kansrijk opgroeien staat daar ook voor, dat vind ik mooi. Als ondersteuner is het tof om bijvoorbeeld een bijeenkomst te organiseren voor inwoners waarbij de inwoner centraal staat, je met elkaar in gesprek kan gaan en ook heel belangrijk: ervaringen uitwisselen.

Lisette Buurma

Medewerker monitoring en onderzoek

Als medewerker monitoring en onderzoek draag ik bij aan het bewaken van de kwaliteit van het programma. Hierdoor krijgen nieuwe ideeën de beste kans van slagen. Het is een eer dat ik hieraan mag bijdragen. Omdat een kansrijke toekomst iets is dat zelfs in Nederland niet voor ieder kind vanzelfsprekend is.

Natascha van Doesburg

Beleidscoördinator Jeugd MWC

Met iedereen waar het om draait samenwerken en hen betrekken. Pas dan kunnen we met elkaar het verschil maken/doelen bereiken en daar verder op doorbouwen in het programma Kansrijk opgroeien. Samenwerken aan structureel dingen willen veranderen, waarbij we altijd de inwoners en hun ervaringen voorop zetten. Ik vind het een uitdaging en een eer om hierover te mogen meedenken, met mijn kennis en ervaring rondom jeugd in de gemeente Coevorden.

Nicole Donkervoort

Allround communicatiemedewerker

Kinderen verdienen alle kansen van de wereld om te groeien en te bloeien in het leven. Ook, en misschien wel juist vooral, als ze in een omgeving opgroeien waar het sociaaleconomisch gezien minder voor de wind gaat. Juist daarom spreekt het programma Kansrijk opgroeien mij aan. Ik vind het mooi om een bijdrage te mogen leveren aan de gestelde doelen. En ja, goede communicatie speelt bij dit alles een belangrijke rol.

Nicolette van der Weide

Beleidsmedewerker Armoede & Schulden

Verbindingen maken, samenwerkingen realiseren en daadwerkelijk iets betekenen voor en door onze inwoners. Zodat we voor iedereen gelijke kansen kunnen creëren en echt een verschil gaan maken. Een mooie uitdaging met een lange termijn insteek waar ik me graag aan verbind als beleidsmedewerker Armoede & Schulden.