Webinar ‘Samen tegen armoede’ door de VoorzieningenWijzer

Datum: 29-06-2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online

Om alvast in je agenda te noteren!
Webinar ‘Samen tegen armoede’ door de VoorzieningenWijzer.

Op dinsdag 29 juni van 15.30 – 16.30 uur organiseert De VoorzieningenWijzer in samenwerking met de Nederlandse Schuldhulproute en SchuldenlabNL het webinar ‘Samen tegen armoede’.

Gemeenten, woningcorporaties en welzijnsorganisaties staan voor de opgave mensen met dreigende geldzorgen te vinden en te helpen. Het liefst nog voordat de problemen te groot worden en leiden tot schulden of zelfs huisuitzettingen. In dit webinar staat centraal hoe je deze aspecten in de praktijk samenbrengt in één gezamenlijk aanpak.

Tijdens dit interactieve webinar gaan we hierover met u in gesprek en is veel ruimte om vragen te stellen. Sprekers zijn Martijn Boer, Initiatiefnemer van de De VoorzieningenWijzer, Sadik Harchaoui, Chef de mission SchuldenLabNL, Arjan Schonewille, Algemeen directeur bij Werkplein Drentsche Aa, Martin Suithoff, Directeur De Nederlandse Schuldhulproute en René Timmerman, Gemeenteadviseur De Nederlandse Schuldhulproute.

De aanmeldlink voor het webinar is: https://webinardirect.nl/voorzieningenwijzer/aanmelden/

Als het goed is ontvangt u na u aanmelding binnen een half uur een bevestiging met een link naar het webinar (check eventueel ook uw spam).